Home » News and Opportunities » ZA STUDENTE PMF/DBE: predavanje prof. Vese Paajanena sa Univerziteta istočne Finske, Joensuu, Finska

ZA STUDENTE PMF/DBE: predavanje prof. Vese Paajanena sa Univerziteta istočne Finske, Joensuu, Finska

erasmusmlynas-baltame-foneUEF_eng_pysty_1_rgb

Zadovoljstvo nam je da studente Deparmtana za biologiju i ekologiju ali i sve studente PMF-a pozovemo na predavanje profesora Vese Paajanena sa Univerziteta istočne Finske (UEF), Joensuu, Finska, koji na Prirodno-matematičkom fakultetu boravi preko Erazmus plus programa u cilju nastavne mobilnosti. Mnogo naših studenate je uspešno boravilo na UEF takođe preko Erazmus + programa, te verujemo da će prezentecaij ovog finskog univerzitet biti veom korisna i zanimljiva za sve.

Prezentacija Univerziteta istočne Finske i predavanje o inovativnoj metodi u nastavi pod nazivom flipped classroom će seodržati 12. decembra 2016. godine na DBE u Amfiteatru 1, od 10 – 11 časova.

Dođite da čujete kako se proces učenja može poboljšati na osnovu proverenih metoda koje naše kolege iz Finske uspešno primenjuju već dugi niz godina. Poznato je da Finska ima i neguje jedan od najboljih obrazovnih sistema u svetu, koji u centar stavlja studente i koji je izuzetno inovativan, fleksibilan i otvoren za promene.

Pročitatjte više o visokoškolskom obrazovanju u Finskoj OVDE

PMF Kancelarija za međunarodnu saradnju 🙂