Home » News and Opportunities » Vebinar: CEEPUS stipendija – prilike za studente i akademsko osoblje

Vebinar: CEEPUS stipendija – prilike za studente i akademsko osoblje

ceepus_logo_150 Vebinar: CEEPUS stipendija – prilike za studente i akademsko osoblje

Fondacija Tempus – Nacionalna CEEPUS kancelarija poziva sve zainteresovane studente i članove akademskog osoblja sa državnih visokoškolskih ustanova iz Republike Srbije da se prijave na vebinar “CEEPUS stipendija – prilike za studente i akademsko osoblje” koji će biti održan 12. oktobra u terminu od 17-18h. 

Prijava učešća na vebinaru moguća je do 12. oktobra u podne, pod sledećim linkom.

Prisustvovanjem vebinaru preko svojih računara kandidati će saznati više o mogućnostima za mobilnost kroz CEEPUS mreže i kroz freemover mobilnost i informisati se detaljnije o procesu prijavljivanja za stipendiju, uključujući i pojašnjenje načina pretraživanja mreža, procedure selekcije i drugih važnih aspekata sprovođenja programa. Učesnici će imati priliku i da postavljaju pitanja, na koja će prezenteri odgovarati u završnom delu vebinara.

Inače, elektronske prijave za CEEPUS mobilnost mogu podneti studenti i članovi nastavnog osoblja sa državnih visokoškolskih ustanova,  unutar sledećih rokova:

–       zaključno sa 31. oktobrom – kandidati čije ustanove učestvuju u nekoj CEEPUS mreži, za razmene u letnjem semestru 2016/17. godine;

–     do 30. novembra – kandidati čije ustanove nisu deo neke CEEPUS mreže mogu se prijaviti kao freemoveri, za razmene u akademskoj 2016/17. godini.