Home » News and Opportunities » COKE SUMMERSHIP PROGRAM PRAKSE – POZIV STUDENTIMA!!!

COKE SUMMERSHIP PROGRAM PRAKSE – POZIV STUDENTIMA!!!

 

POZIV STUDENTIMA ZA 5. JUBILARNI COKE SUMMERSHIP PROGRAM PRAKSE

ZABAVITE SE STIČUĆI ZNANJA I POSLOVNO ISKUSTVO

Obaveštavamo studente Prirodno-matematičkog fakulteta – studente treće i četvrte godine, apsolvente, diplomce, kao i polaznike master studija da se prijave na jedinstven, peti jubilarni, Coke Summership program prakse, u organizaciji Coca-Cola HBC Srbija.

Svi zainteresovani studenti koji žele da povećaju svoje šanse za uspešan početak poslovne karijere, steknu dodatna znanja i provedu uzbudljivo leto, mogu se prijaviti u periodu od 18. aprila do 19. maja 2017. na sajtu www.cokesummership.com

Program prakse pruža priliku studentima da kroz rad sa mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcionisanja velikog poslovnog sistema uspešno započnu poslovnu karijeru. U programu je do sada učestvovalo preko 120 polaznika, a više od 40 njih je nakon prakse dobilo posao u kompaniji.

Tokom šestonedeljnog programa, studenti će imati priliku da usavrše svoje liderske sposobnosti, poslovnu komunikaciju i efikasno upravljanje vremenom, veštine u upravljanju projektima, kao i veštine prezentovanja. Na nedeljnom nivou, polaznici će imati priliku da stiču iskustvo kroz četiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom i jedan dan interaktivnih predavanja, u kojima su predavači top menadžeri kompanije, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sarađuje.

Potvrdu o završenoj praksi dobijaju svi studenti koji završe program, ali i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

Za sva dodatna pitanja, studenti se mogu obratiti kontakt osobi:

Anita Mikulic | Account Assistant

Email: Anita.Mikulic@represent.rs

Represent Communications | Knez Mihailova 1/II, 11000 Beograd | Srbija

T: +381 11  71 52 517 | F: +381 11 71 52 520 | M : +381 64 581 1832

www.represent.rs