Home » News and Opportunities » EducationUSA Virtualni Sajam američkih koledža i univerziteta

EducationUSA Virtualni Sajam američkih koledža i univerziteta

Međunarodni akademski centar EducationUSA Srbija najavljuje veliki godišnji događaj na koji su pozvani učenici srednjih škola, studenti fakulteta, njihovi roditelji i nastavnici.

Naime, u pitanju je Virtualni Sajam američkih koledža i univerziteta koji će se održati 15. juna, od 16:30 do 21:00. U direktnom razgovoru sa predstavnicima 30 obrazovnih institucija moći ćete da saznate više o obrazovnom sistemu SAD, pretraživanju, izboru i finansiranju osnovnih, master i doktorskih studija.

Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku za buduće studente i njihove porodice da dobiju najnovije informacije i upoznaju američke predstavnike koledža koji će možda u skoroj budućnosti gledati njihove prijave za studiranje.

Sajam se sastoji iz dva dela: informativnih sastanaka onlajn i prezentacija institucija. Tokom prvog dela učesnici Sajma mogu da saznaju više o procesu prijave, pretraživanju opcija, finansiranju studija i o drugim važnim stvarima. Tokom drugog dela budući studenti mogu da posete prezentacije univerziteta i koledža, saznaju više i u direktnom razgovoru sa zvaničnicima dobiju važne informacije.

Učešće na onlajn sajmu je besplatno, uz obaveznu REGISTRACIJU.

Međunarodni akademski centar deo je mreže savetodavnih i obrazovnih centara EducationUSA i zvanični predstavnik u Srbiji za informisanje o studiranju u SAD, tokom cele godine. Na njihovom sajtu možete naći još informacija o ovom događaju.