Home » News and Opportunities » JCI (Junior Chamber International) – Program TOYP – konkurs za mlade

JCI (Junior Chamber International) – Program TOYP – konkurs za mlade

JCI (Junior Chamber International) je međunarodna organizacija mladih lidera i preduzetnika. Ima preko 200.000 aktivnih i milione počasnih članova koji učestvuju u projektima, konferencijama i seminarima. Broji više od 5.000 lokalnih organizacija u preko 100 zemalja širom sveta.

JCI pruža mogućnost svojim članovima za lični i profesionalni razvoj kroz treninge, liderske prilike, umrežavanje, društvene događaje i rad na projektima koji doprinose poboljšanju lokalne zajednice.

TOYP konkurs Srbija amenjen je promociji mladih ljudi. U okviru ovogodišnjeg TOYP konkurs u organizaciji JCI Novog Sada raspisane su četiri kategorije za koje kandidati mogu da se prijave. Odluku o najboljima donosi žiri u čijem sastavu se nalaze stručnjaci iz datih oblasti. Nacionalni projekat završiće se 30. aprila, nakon čega će svečanim uručivanjem nagrada biti proglašen pobednik iz svake oblasti. Pobednicima će biti omogućen nastavak apliciranja, ali ovog puta na međunarodnom nivou, gde ih – ukoliko se istaknu među najboljim kandidatima iz celog sveta –u novembru čeka nagradni put na JCI Svetsku konferenciju u Johanesburgu u Južnoafričkoj Republici. Tamo će imati prliku da upoznaju mlade lidere širom sveta, razmenjuju svoje ideje sa njima i steknu mnoga poznanstva koja će im sigurno biti značajna u budućnosti!

Više o konkursu, načinu aplikacije i pravilima saznajte OVDE

Rok za prijavu

Aplikacije traju u periodu od 5. do 23. aprila!