Home » News and Opportunities » Osvoji električni trotinet na NS SMART Hakatonu

Osvoji električni trotinet na NS SMART Hakatonu

Bliži nam se NS SMART Hakaton 23–25. juna i sa njim nova iskustva! 

Cilj! NS Smart Hakaton je događaj koji se organizuje radi pronalaženja inovativnih rešenja za realizaciju najrazličitijih akuelnih izazova u našem gradu, kako bi se doprinelo podizanju kvaliteta života svih građana. 

Kako? Koristeći savremene tehnologije i aplikacije, timovi će predstaviti svoja kreativna i funkcionalna rešenja u formi konkretnih projekata. 

Benefiti! Pobedničke timove sa ovog takmičenja očekuju vredne nagrade, mentorska podrška eksperata radi detaljnije razrade samih projekata i besplatni dvomesečni program startap akceleracije, sa najvećim stručnjacima iz regiona, koji će organizovati Naučno-tehnološki park Novi Sad ove godine uz podršku Grada Novog Sada i našeg partnera EU Info point NS. 

Uslovi! Ukupno će biti izabrano 10 timova od po četiri člana. Pored mogućnosti prijavljivanja već formiranih timova, biće omogućeno da se prijave i pojedinci. 

Ideja je da Hakaton na jednom mestu okupi studente, kompanije, univerzitetske profesore i sve one koji žele da svojim znanjem, radom i sjajnim idejama doprinesu tome da naše okruženje postane bolje i kvalitetnije mesto za život. 

Teme NS Smart Hakatona: 

o   Održivi transport 

o   Zdravo starenje 

o   Bezbednost dece 

o   Energetska efikasnost 

o   Upravljanje otpadom 

o   Кvalitet vazduha 

o   Zaštita voda 

Pored izrade rešenja na zadatu temu, cilj je da se svim učesnicima Hakatona obezbede najkvalitetnije obuke kroz brojne radionice koje će držati eminentni stručnjaci kako bi stekli znanja koja će ih pripremiti za preduzetničku ili poslovnu karijeru. 

Nagrade NS Smart Hakatona: 

 I mesto – električni trotineti za svakog člana ekipe 

 II mesto – MTB bajsevi za svakog člana ekipe

 III mesto – sklopivi city bajsevi za svakog člana ekipe 

Rok za prijavljivanje je 18. jun!

Link za prijave!