Home » News and Opportunities » Studirajte na jednom od najprestižnijih svetskih univerziteta – POLITECNICO DI MILANO

Studirajte na jednom od najprestižnijih svetskih univerziteta – POLITECNICO DI MILANO

Politecnico di Milano nalazi se među prvih 20 na rang listi svetskih univerziteta u sva tri područja specijalizacije:

  • 17 u inženjeringu
  • 9 u arhitekturi
  • 5 u dizajnu

QS World University rangira najbolje univerzitete širom sveta, pozicionirajući Politecnico di Milano visoko u konkurenciji istorijskih Oksforda, Harvarda, Kembridža i MIT.

Najboljim studentima Politecnico di Milano dodeljuje PLATINUM stipendije u iznosu od 13. 886€ godišnje. Studenti koji dobiju GOLD stipendiju u iznosu od 8.886€ godišnje imaju pokrivene troškove smeštaja u studentskom kampusu, kao i plaćenu školarinu. SILVER stipendija pokriva troškove školarine. STIPENDIJE su namenjene studentima koji dolaze iz zemalja van Evropske unije. Za dodelu stipendije nije potrebno posebno aplicirati, svi kandidati prijavljeni za upis na Master studije su automatski uzeti u obzir i za dodelu stipendije.

Prijave za upis na prvi semestar, na kom nastava počinje u septembru 2022. primaće se do 18. novembra 2021.

Naknada za prijavu iznosi 50€, a pre slanja dokumenata potrebno je obratiti se na adresu polimi@studije.info radi registracije kandidata (možete pisati na svom maternjem jeziku). Sva dokumenta se šalju isključivo online.

Prof. Ivan Mangov je predstavnik univerziteta Politecnico di Milano za Srbiju, Crnu Goru i BiH. Za dodatne informacije o stipendijama i asistenciju prilikom konkurisanja, kao i obaveznu registraciju kandidata, pišite na adresu polimi@studije.info.

Više informacija na linku Startuj.com.