Home » News and Opportunities » Zimska škola statistike na Filozofskom fakultetu

Zimska škola statistike na Filozofskom fakultetu

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da se organizuje Zimska škola statistike u Centru za bihejvioralnu genetiku, Filozofskog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu.

Škola statistike Vam daje mogućnost da na zanimljiv i jednostavan način steknete znanja i neophodne veštine u analizi podataka i interpretaciji rezultata u skladu sa savremenim trendovima u statističkoj obradi podataka. Za pohađanje škole nije potrebna prethodna edukacija iz oblasti statistike.

Tokom škole stavljamo akcenat na praktičan rad, vežbe i Vašu demonstraciju znanja, s ciljem da dobijete što više praktičnih znanja iz oblasti analize podataka i organizacije istraživanja. Kroz saradnju sa našim timom stručnjaka možete steći kompetencije za samostalno sprovođenje istraživanja.

Škola statistike se realizuje početkom februara, kroz četiri susreta (od 1. do 10.02.), na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Detaljan program škole možete videti ovde.

Svi predavači su zaposleni na Odseku za psihologiju Filozofskog fakulteta i Medicinskog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu, i imaju dugogodišnje iskustvo iz oblasti statistike i metodologije.

Cena kursa iznosi 20.000 RSD, a pravo na popust (15%) imaju studenti i nezaposleni.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, budite slobodni da nas kontaktirate na 0611433195 (Asistent MA Ilija Milovanović) ili putem ove e-mial adrese.

Ukoliko ste odlučili da se prijavite, to možete uraditi na sledećem linku: PRIJAVA.