Home » News and Opportunities » AIESEC Global Talent prakse

AIESEC Global Talent prakse

Global Talent je program plaćenih stručnih praksi u inostranstvu koji studentima završnih godina i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta. Global Talent prakse ti pružaju mogućnost da primeniš teorijska znanja stečena u toku studija na međunarodnom tržištu, pritom stičući bogato iskustvo koje će te kasnije diferencirati na tržištu rada. Dobijaš priliku da usavršiš strani jezik, pokupiš trikove za rad u inostranstvu i iskusiš samostalan život u drugoj sredini i kulturi.

Global Entrepreneur je program stručnih volonterskih praksi koji pruža priliku studentima da se pre završetka studija oprobaju u oblasti koja ih interesuje radom u već oformljenom start up-u. Na ovaj način, pored toga što ćeš imati priliku da upoznaš neku drugu kulturu i povežeš se sa ljudima iz svoje struke takođe ćeš i razviti preduzetnički duh. Naučićeš šta je sve potrebno pored odlične ideje i ogromne motivacije da jedan poslovni poduhvat bude uspešan.

Global Volunteer je multikulturalni volonterski program za mlade koji žele da ostave svoj lični pozitivan trag u svetu i obogate svoje životno iskustvo.

Više informacija o programima i praksama, kao i pretragu aktuelnih mogućnosti možete naći na zvaničnom websajtu AIESEC-a.