Home » News and Opportunities » AKTIVNOSTI INFORMATIVNOG CENTRA FONDACIJE TEMPUS U FEBRUARU 2024. GODINE

AKTIVNOSTI INFORMATIVNOG CENTRA FONDACIJE TEMPUS U FEBRUARU 2024. GODINE

Informativni centar Fondacije Tempus (Beograd, Terazije 39, I sprat), u okviru svog mesečnog programa aktivnosti tokom februara 2024. godine, organizuje sledeće događaje:

1 – Vebinar: Resursi za pisanje Erazmus+ projekata– 6. februar, 16 – 17 časova

Ovaj Vebinar je namenjen svim predstavnicima organizacija i ustanova aktivnih u oblasti obrazovanja, mladih i sporta koji planiraju da u narednom periodu učestvuju u pisanju i podnošenju prijava Erazmus+ projekata.

Učesnici vebinara moći će da saznaju prioritete Erazmus+ programa, kao i besplatne resurse koji mogu da im posluže za pripremu projektnih prijava. Između ostalog, biće im predstavljena platforma Erasmus+ project results, vodič za Erazmus+ program, sajt Erazmus+ programa u Srbiji, kao i aktivnosti podrške Fondacije Tempus u toku trajanja konkursa (info dani, radionice za pisanje projekata, konsultacije).

Vebinar se održava u utorak6. februara sa početkom u 16 časova, a za prijavu je potrebno da se popuni elektronski formular, najkasnije do 6februara u 12 časova.

Elektronski formular je dostupan na ovom linku.

2- Vebinar: Kako da odeš na omladinsku razmenu kroz Erazmus+?– 12. februar, 16 – 17 časova

Nacionalni Eurodesk centar Srbije Fondacija Tempus, organizuje vebinar namenjen svim mladima koji žele da se upoznaju sa Erazmus+ omladinskim razmenama, alatima za pretragu i podršku mobilnostima za mlade Evropske mreže Eurodesk, kao i uslovima učešća u navedenim mobilnostima.

Vebinar se održava u ponedeljak, 12. februara od 16 do 17 časova, a prijava se vrši popunjavanjem elektronskog formulara, najkasnije do 12. februara u 12 časova.

Elektronski formular je dostupan na ovom linku.

3 – Vebinar: Set onlajn Europass alata za predstavljanje veština i znanja– 19. februar, 16 – 17 časova

Nacionalni Europass centar Srbije Fondacija Tempus, organizuje vebinar u ponedeljak, 19. februara od 16.00 časova, namenjen svim studentima, učenicima, mladima, nastavnicima, zaposlenim osobama i tražiocima posla, kao i svim osobama koje žele da saznaju kako se koristi set dostupnih onlajn Europass alata za predstavljanje stečenih veština i znanja.

Tokom vebinara, učesnici će naučiti kako da se besplatno registruju na Europass platformu, da na njoj kreiraju, čuvaju i dele radnu biografiju (CV), propratno (motivaciono) pismo, ali i lični portfolio profesionalnog razvoja. Mogu da se očekuju i dodatne napomene o sadržaju koji nudi Europass platforma, u svrhu obrazovanja i karijernog unapređenja pojedinaca.

Vebinar se održava u ponedeljak, 19. februara od 16 do 17 časova, a za prijavu učešća potrebno je da se popuni elektronski formular, najkasnije do 19. februara u 12 časova.

Elektronski formular je dostupan na ovom linku.