Home » News and Opportunities » AKTIVNOSTI INFORMATIVNOG CENTRA FONDACIJE TEMPUS U MARTU 2024. GODINE

AKTIVNOSTI INFORMATIVNOG CENTRA FONDACIJE TEMPUS U MARTU 2024. GODINE

Informativni centar Fondacije Tempus (Beograd, Terazije 39, I sprat), u okviru svog mesečnog programa aktivnosti tokom marta 2024. godine, organizuje događaje: 

Ponedeljak, 25. mart

Vebinar: Putuj Evropom lako i saznaj kako – DiscoverEU takmičenje za osamnaestogodišnjake 

U cilju promocije  DiscoverEU inicijative i aprilskog konkursa, Info centar Fondacije Tempus organizuje besplatan, jednočasovni vebinar namenjen mladima od 18 godina, ali i svima koji rade sa ovom uzrasnom grupom: nastavnicima, omladinskim radnicima, stručnim saradnicima i roditeljima. DiscoverEU pruža priliku mladim osamnaestogodišnjacima da putuju Evropom i, na taj način, uče o njoj gradeći sopstveno iskustvo. Učesnici vebinara dobiće detaljne informacije o postupku prijavljivanja, pravilima učešća, vrstama putnih propusnica i svim detaljima u vezi sa učestvovanjem u DiscoverEU takmičenju.  

Vebinar se održava u ponedeljak, 25. marta od 16 do 17 časova, a prijava se vrši popunjavanjem elektronskog formulara, najkasnije do 25. marta u 12 časova.  

Elektronski formular je dostupan na ovom linku.


Petak, 29. mart

Radionica: Kako da pripremiš i organizuješ svoju mobilnost?

Nacionalni Eurodesk centar Fondacije Tempus održava radionicu 29. marta 2024. godine, u 16 časova, u prostorijama Info centra, na adresi Terazije 39, I sprat, Beograd. Tema radionice je priprema mladih za učešće na mobilnosti u inostranstvu.

U sklopu kampanje #TimeToMindEurodesk centar Srbije organizuje radionicu u cilju pružanja podrške mladima u prevazilaženju straha i kulturološkog šoka koji sleduje nakon odlaska iz zemlje i poznatog okruženja. Radionica se održava u petak29. marta od 16 do 17 časova, a prijava se vrši popunjavanjem elektronskog formulara, najkasnije do 28. marta u  12 časova.

Elektronski formular je dostupan na ovom linku