Home » News and Opportunities » LETNJA ŠKOLA STATISTIKE

LETNJA ŠKOLA STATISTIKE

Zbog velikog interesovanja za prethodno realizovanu PROLEĆNU ŠKOLU STATISTIKE, u okviru Centra za bihejvioralnu genetiku, na Filozofskom fakultetu, organizuje se LETNJA ŠKOLA STATISTIKE.

Letnja škola statistike Vam daje mogućnost da steknete znanja i neophodne veštine u domenu obrade podataka i interpretacije rezultata u skladu sa savremenim trendovima u statističkoj obradi podataka. Takođe, kroz saradnju sa našim timom stručnjaka možete steći kompetencije za samostalno sprovođenje istraživanja.

Letnja škola statistike prilagođena je stepenu znanja polaznika. Svi zainteresovani polaznici, bez obzira na nivo znanja, mogu da se prijave i uz našu pomoć ovladaju tehnikama statističke obrade podataka, na zanimljiv i jednostavan način.

Kurs je organizovan tako da se polaznici podsete, ili nauče, elementarne analize, dok će drugi deo kursa biti usmeren na analize koje zahtevaju napredni nivo znanja.

Cena kursa iznosi 20.000 RSD.

Takođe, omogućili smo popust za studente i nezaposlene, koji iznosi 15% na datu cenu (17.000 RSD).

Letnja škola će se realizovati tokom dva vikenda u julu 2018. godine (06.07. – 08.07. i 13.07. – 15.07.), na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, Dr Zorana Đinđića 2.

 

Svi predavači su zaposleni na Odseku za pihologiju Filozofskog fakulteta u Novom Sadu i imaju dugogodišnje iskustvo iz oblasti statistike i metodologije.

Prijave su u toku!

Za više informacija kliknite OVDE.

Ukoliko ste odlučili da se prijavite, to možete uraditi na sledećem linku: PRIJAVA.