Home » News and Opportunities » Održana prezentacija o Erasmus+ programu akademske mobilnosti na PMF-u

Održana prezentacija o Erasmus+ programu akademske mobilnosti na PMF-u

Predstavnici Kancelarije za međunarodnu saradnju Prirodno-matematičkog fakulteta su u sredu, 17.10. 2018., održali prezentaciju najvećeg EU programa akademske mobilnosti Erasmus+ i tom prilikom informisali studente o izvanrednim mogućnostima stipendirane mobilnosti na svim nivoima studija. Prezentacija je bila izuzetno posećena i interaktivna, pružajući studetima mogućnost otvorenog savetovanja.

Studenti su saznali više o stipendiranoj studentskoj mobilnosti koju omogućava Erasmus+ program, zatim o aktuelnim konkursima, procesu prijave na konkurs, kriterijumima za evaluaciju itd. Dobili su i sve druge korisne smernice i savete koji se tiču samog boravka u inostranstvu.

Takođe, imali su mogućnost da saznaju više i o Erasmus Studentskoj Mreži (ESN) o kojoj je govorio predsednik ESN ogranka za Novi Sad – Maksim Karanović, redovan student PMF-a .

Toplo preporučujemo da sa linka niže preuzmete održanu prezentaciju, a za sva dodatna pitanja vam stojimo na raspolaganju!

Erasmus + prezentacija_IP final – oktobar 2018

Kancelarija za međunarodnu saradnju će u toku tekućeg semestra organizovati niz prezentacija studentskih razmena i  Erasmus+ programa.

Događaji će biti unapred najavljeni i promovisani, te vas pozivamo da pratite vesti na ovom portalu, kao i facebook stranice svojih departmana i PMF-a.

Dobrodošli ste na konsultacije u Kancelariju za međunarodnu saradnju, koje se održavaju svakog radnog dana od 9-10h (Dekanat, prizemlje, kancelarija br. 6).

Vidimo se! 🙂