Home » News and Opportunities » Prezentacija o mogućnostima stipendiranja na Katoličkom univerzitetu u Lilu (Francuska) u okviru Erasmus plus programa

Prezentacija o mogućnostima stipendiranja na Katoličkom univerzitetu u Lilu (Francuska) u okviru Erasmus plus programa

Profesor sa Katoličkog univerzitetu u Lilu u Francuskoj (http://www.univ-catholille.fr/index-UK.asp), Garrett Epp, boravi na razmeni osoblja na Univerzitetu u Novom Sadu preko Erasmus plus programa mobilnosti.

Pored akademskih aktivnosti na Filozofskom fakultetu, profesor Epp će održati prezentaciju o Katoličkom univerzitetu u Lilu, koji pruža mogućnost stipendiranja za naše studente i osoblje u okviru Erasmus plus programa, kao i dodatnog letnjeg programa za studente.

Prezentacija će se održati u četvrtak, 1. novembra u 12 časova u multimedijalnoj sali na prvom spratu Centralne zgrade, gde svi zainteresovani mogu dobiti dodatne informacije i praktična uputstva u vezi sa pomenutom razmenom.

Trenutno je za studente Univerziteta u Novom Sadu otvoren drugi poziv za stipendiranu mobilnost na Katoličkom univerzitetu u Lilu. Uslovi konkursa nalaze se na linku: http://www.uns.ac.rs/images/doc/medjunarodna/erasmusplus/2019studenti/s_KatolickiLil.pdf

Ubrzo će biti obljavljen i poziv za osoblje na sajtu UNS-a.

Kancelarija za međunarodnu saradnju Univerziteta