Home » News and Opportunities » STUDENTSKI SAJAM: UPOZNAJTE FRANCUSKE UNIVERZITETE

STUDENTSKI SAJAM: UPOZNAJTE FRANCUSKE UNIVERZITETE

U sezoni obrazovnih sajmova kao i upisnih procedura francuskih visokoobrazovnih ustanova posetite “Putujući studentski sajam: upoznajte francuske univerzitete”. Ovaj dan je i početak kampanje za dodelu stipendija Vlade Republike Francuske za Master 2 i doktorate u ko-mentorstvu za akademsku 2023/2024.

Sajam će okupiti predstavnike francuskih univerziteta i prestižnih škola poput Sciences-PO-a, Univerzitete u Lionu, Kanu u Normandiji, Avinjonu, Le Manu, inženjersku školu CESI i druge škole kao i predstavnike Fondacije Tempus Erazmus +, Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu, francuske kompanije L’Oréal Adria-Balkan i rukovodioce frankofonih studijskih programa na Balkanu.

Studenti i srednjoškolci kao i njihovi roditelji moći će da prisustvuju prezentacijama i neposredno stupaju u kontakt sa predstavnicima francuskih visokoškolskih ustanova. Zainteresovani će moći da prisustvuju i radionici gospođe Biljane Stepanović iz Business Info Group, urednici “Nove ekonomije”; “Kako se najbolje, predstaviti, vrednovati i umrežiti”.

Mesto i vreme održavanja sajma:

Petak 28. oktobar 2022. od 10.00 do 17.00 časova
Hol Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, I sprat
Čika Ljubina 18-20

Detaljne infomacije o događaju nalaze se na ovom linku: https://www.institutfrancais.rs/putujuci-studentski-sajam-upoznajte-francuske-univerzitete/