Home » News and Opportunities » Otvorene prijave za prestižno takmičenje Alibaba GET Challenge

Otvorene prijave za prestižno takmičenje Alibaba GET Challenge

U partnerstvu sa renomiranom i svetski poznatom kineskom kompanijom /Alibaba/ i /Alibaba Business School/, *Departman za industrijsko inženjerstvo i menadžment, Fakultet tehničkih nauka, Univerzitet u Novom Sadu*, kao koordinator nacionalnog takmičenja za Republiku Srbiju, sa velikim zadovoljstvom poziva sve zainteresovane mlade i entuzijastične buduće preduzetnike da učestvuju u prestižnom globalnom takmičenju:

                                                 *Alibaba Global eCommerce Talent Challenge 2020: *
                                                  */Digital Solutions During and Beyond COVID-19/***

Alibaba GET takmičenje ima za cilj razvoj digitalnih rešenja za preduzeća, pojedince i institucije čije je poslovanje pod uticajem pandemije virusa COVID-19. Mladi timovi iz 13 zemalja takmičiće se sa svojim idejama da pomognu svetu.

Mogućnost učešća na finalnom takmičenju imaće pobednici nacionalnih takmičenja koji će svoje ideje i rešenja predstaviti širokom međunarodnom auditorijumu i ekspertima iz kompanije Alibaba.

Glavna nagrada za pobednika globalnog takmičenja iznosi 100.000 RMB (14,000 USD) uz mogućnost povezivanja sa mentorima, potencijalnim investitorima, zaposlenima i brojnim drugim poslovnim mogućnostima u okviru ekosistema kompanije Alibaba.

*Globalno takmičenje biće organizovano u potpunosti online, a nacionalno u skladu sa preporukama i direktivama nadležnih organa Republike Srbije.*

Prijavljeni timovi će dobiti pristup vrhunskim sadržajima iz oblasti digitalne ekonomije i preduzetništva, putem online treninga i obuka koje će biti organizovane od strane Alibaba Business School, kao i ulaz u Alibaba GET Talent bazu.

                                                   *Prijave su otvorene do srede, 12.05.2020. do 12:00h.*

              Detaljne informacije o Alibaba GET Challenge takmičenju, uslovima i načinu prijavljivanja, nagradama i                                                         propozicijama takmičenja mogu se pronaći na: 

                                 http://ftn.uns.ac.rs/n978907215/otvorene-prijave-za-prestizno-takmicenje-alibaba-get