Home » News and Opportunities » Poziv na učešće u takmičenju SPACE4WOMEN

Poziv na učešće u takmičenju SPACE4WOMEN

STUDENTKINJA SI? IMAŠ INOVATIVNU IDEJU KOJU ŽELIŠ DA REALIZUJEŠ ALI NISI SIGURNA KAKO?

PRIJAVI SE NA TAKMIČENJE S4W I STEKNI POTREBNA ZNANJA I VEŠTINE ZA RAZVOJ IDEJE KAO I PRILIKU DA OSVOJIŠ VREDNE NAGRADE!

KO MOŽE DA SE PRIJAVI?

Takmičenje Space4Women namenjeno je studentkinjama osnovnih, master ili doktorskih studija svih fakulteta Univerziteta u Novom Sadu koje žele da preuzmu inicijativu, razmišljaju kreativno i zakorače u svet preduzetništva.

Na takmičenje mogu da se prijave studentkinje koje imaju inovativnu ideju za razvoj novog ili unapređenje postojećeg proizvoda odnosno usluge iz bilo koje oblasti (kultura, ekologija, turizam, poljoprivreda, IKT, tehnologija i dr). Ideje se prijavljuju u timu koji treba da se sastoji od minimum 2, a maksimum 5 članova. Članovi tima ne moraju biti sa istog fakulteta/departmana i timovi mogu biti mešoviti (da ga čine studenti i studentkinje) s tim da tim lider mora da bude studentkinja.

FAZE TAKMIČENJA:

I faza Prijava ideja do 5.11.2019. godine.

II faza Selekcija ideja do 7.11.2019. Odabrani timovi biće obavešteni putem email-a.

III faza Odabrani timovi će ući u proces mentorstva i obuke i učestvovaće u edukacijama koje će im pomoći da razrade svoje ideje i da se pripreme za završno takmičenje. Plan je da se obuke organizuju vikendom u period od 9.11.2019 – 24.11.2019.

IV faza Organizovanje finala takmičenja na Univerzitetu u Novom Sadu početkom decembra. Timoviće u finalu takmičenja predstaviti svoje ideje pred stručnim žirijem koji će proglasiti pobedničke timove i dodeliti vredne nagrade.

NAGRADE:

Pobednički tim osvojiće nagradu u vrednosti od 2.000 eura, a pored glavne dodeliće se i druge vredne nagrade timovima koji osvoje II i III mesto.

Više informacija o tome kako je sve izgledalo prošle godine možete pogledati OVDE.

Rok za prijavu: 5. novembar 2019!

Za sve dodatne informacije posetite sajt www.space4women.rs ili se obratite organizatorima takmičenja na mejl: danijela.ciric@uns.ac.rs ili office@space4women.rs