Home » News and Opportunities » Poziv na konferenciju “Mladi u pokretu”

Poziv na konferenciju “Mladi u pokretu”

Organizacija srpskih studenata u inostranstvu (OSSI) i organizacioni tim projekta „Mladi u pokretu“ Vas pozivaju da uzmete učešće na konferenciji „Mladi u pokretu“, koja će se održati 26. novembra u hotelu „88 rooms“ (Takovska 49, Beograd).

Konferencija ima za cilj da na interaktivan i zanimljiv način pokrene diskusiju o važnosti programa mobilnosti mladih u sklopu formalnog akademskog obrazovanja, kao i mogućnosti koje su omladini iz Srbije dostupne. Takođe, konferencija će se dotaći i izazova sa kojima se srpski studenti suočavaju pri odlasku na ili povratku sa programa mobilnosti. Događaj će okupiti mlade željne znanja i prilika za akademskim i profesionalnim usavršavanjem, ali i donosioce odluka koji čine neizostavan deo programa mobilnosti: predstavnici/e resornih ministarstava i agencija, regionalnih i evropskih mreža i organizacija, akademskih instituta i omladinskih organizacija.
Konferencija teži podizanju svesti o mobilnosti kao bitnom segmentu usavršavanja u sklopu formalnog akademskog obrazovanja, ali i tome da upozna donosioce odluka sa
omladinskom vizijom mobilnosti i njihovim očekivanjima na tom putu.

Ovaj događaj je sastavni deo projekta pod istim nazivom, ,,Mladi u pokretu”, koji realizujje OSSI uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

Za više informacija preuzeti dokumentaciju:

Poziv na konferenciju Mladi u pokretu – OSSI

Poziv za učesnike – konferencija Mladi u pokretu – OSSI

Preliminarna agenda konferencije Mladi u pokretu – OSSI

Zainteresovani kandidati svoje prisustvo i učešće na konferenciji treba da potvrde do 10. novembra putem imejl adrese m.lukic@ossi.rs.

Za sve dodatne informacije, kontaktirati imejl adrese m.lukic@ossi.rs i i.tarbuk@ossi.rs, ili putem broja telefona 066 416 389